Poznáte spriaznené duše, ktoré z rôznych príčin museli podstúpiť zaočkovanie ? Títo ľudia by nám mohli robiť napríklad hromadné nákupy v obchodoch.
Podobne - poznáte spoľahlivých lekárov, ktorí sú "za každú srandu" a vedeli by nám pomôcť s testami a potvrdeniami ?
Máte ďalšie nápady ?
Čo robiť počas Lockdownu
Pravidlá fóra
Diskusia o tom, čo a ako robiť, organizovať. Diskusie o nástrojoch, náradí a výstroji sú samostatné diskusné témy.
Diskusia o tom, čo a ako robiť, organizovať. Diskusie o nástrojoch, náradí a výstroji sú samostatné diskusné témy.
-
- Site Admin
- Dátum registrácie: St Sep 08, 2021 1:18 pm
- Odborník: IT
- Amatér: Elektro,Prežitie Chémia,PrváPom,Bylinky,Jazyky
Čo robiť počas Lockdownu
Kde nie sú vedomosti, tam je strach.
Ako si preložiť video alebo text do Slovenčiny - NÁVOD
Tagy:
-
- Dátum registrácie: Po Sep 13, 2021 10:21 pm
Re: Čo robiť počas Lockdownu
Zdroj na testy preverim, aj cenu...
Test viem zatiaľ zohnať. Tiež musím chodiť do práce. Bližšie na stretku.
-
- Dátum registrácie: Št Sep 16, 2021 7:19 pm
My sme doma mali jeden papier od lekára a pero čo majú deti do školy ktoré sa dá gumovať a tak sme len menili dátum.
-
- Site Admin
- Dátum registrácie: St Sep 08, 2021 1:18 pm
- Odborník: IT
- Amatér: Elektro,Prežitie Chémia,PrváPom,Bylinky,Jazyky
Sam neviem, ci aktualne sa da preukazovat aj priamo papierovym potvrdenim o teste. Alebo uz chcu len osnimat QR kod ? Ak by stacil len papier, to by bolo strasne fajn. V tom pripade staci jeden "ostry" ako vzor ... Ostatne si viete domysliet a o takom niecom by som dal infi uz jedine nazivo.
Horsie to bude s QR kodom. Trochu som to preskumal. Neoriginalny sa skratka neda vyrobit. Tu by pomohol jedine znamy pracovnik testovacieho centra.
Horsie to bude s QR kodom. Trochu som to preskumal. Neoriginalny sa skratka neda vyrobit. Tu by pomohol jedine znamy pracovnik testovacieho centra.
Kde nie sú vedomosti, tam je strach.