Na kanále "Mistr Málek" sú recepty na rôzne mäsové výrobky. Sú to tradičné kvalitné recepty na výrobky, ktoré poznáte odjakživa. Nie že by boli bez rýchlosolí a podobne. O to tu ani nejde. Berte to ako zdroj originálnych receptov a postupov na výrobu Gombaseckej klobásy, uheráku, špekáčkov atď. Môžete sa nimi inšpirovať pri výrobe svojich domácich pochúťok...
Hlavná stránka kanálu:
https://www.youtube.com/@MistrMalek
.
Začínáme s uzením - solení, nakládání a uzení Důležité informace pro vaše “poprvé”
https://youtu.be/pEJsBc6Rwf0
.
Gombasecká klobása:
https://youtu.be/Hrs92YmX2qk
.
Uherák:
https://youtu.be/77BjSYBEolk
.
Jednoduché sušené a solené mäso:
https://youtu.be/6enU8KhxQj0
Mistr Málek - kanál s receptami na mäsové výrobky
Pravidlá fóra
Na rozdiel od správ ktoré sú v časti krčma sem patria stránky na internete, ktoré sú dlhodobo použiteľné. Najmä všelijaké návody, vyhľadávače, slovníky a podobne ... Vytvorte novú tému pr ekaždú stránku. Tiež pridajte stručný popis, čo sem dávate, ktorá časť je zaujímavá, autora, názov.
Na rozdiel od správ ktoré sú v časti krčma sem patria stránky na internete, ktoré sú dlhodobo použiteľné. Najmä všelijaké návody, vyhľadávače, slovníky a podobne ... Vytvorte novú tému pr ekaždú stránku. Tiež pridajte stručný popis, čo sem dávate, ktorá časť je zaujímavá, autora, názov.
-
- Site Admin
- Príspevky: 990
- Dátum registrácie: St Sep 08, 2021 1:18 pm
- Odborník: IT
- Amatér: Elektro,Prežitie Chémia,PrváPom,Bylinky,Jazyky
Mistr Málek - kanál s receptami na mäsové výrobky
Kde nie sú vedomosti, tam je strach.
Ako si preložiť video alebo text do Slovenčiny - NÁVOD
Ako si preložiť video alebo text do Slovenčiny - NÁVOD
Tagy: